14. marts 2013

Om Julie

Julies mission er at hjælpe dig med til at gøre en livsstil med energi, glæde og livskvalitet til en vane du aldrig vil undvære.

Da Julie Retbøll Eriksson i 2010 fik konstateret spiseforstyrrelsen ortoreksi, en spiseforstyrrelse der handler om at have en ekstrem sund livsstil – tog hun en endegyldig beslutning om at sige farvel til et anstrengt forhold til mad, sundhed og træning.

I stedet besluttede hun sig for at finde frem til de byggesten, der skaber fundamentet for et afslappet og nydelsesfuldt forhold til kroppen.

Julie har skabt sig en livsstil hvor der er balance mellem sundhed og livskvalitet. For Julie er det ikke et spørgsmål om broccoli eller kage, hun kan nemlig have begge dele i sit liv, og stadig føle sig sundere end nogensinde – og hun vil rigtig gerne hjælpe dig til at opnå sammen balance i dit liv.

Sundhed handler ikke kun om mad og træning, på papiret levede Julie i mange år ekstremt sundt, men sandheden var at det tog alt livsglæde og livskvalitet ude af hendes liv.

Netop derfor er balancen blevet et fundament i Julies livsstil, hun har oplevet på egen krop hvordan det er at være i ubalance og derfor ønsker Julie at dele ud af sine erfaringer for at du kan få det liv du ønsker og slutte fred med din krop.

Derfor oprettede Julie gladlivsstil.dk, hvor hun svarer på brevkassespørgsmål, skriver artikler og tilbyder online produkter.

Julie har en bachelor i ernæring og sundhed med speciale i kvinder og vægt, en coachuddannelse og flere fitnessuddannelser med i bagagen. Hun har løbende de sidste år holdt foredrag og workshops for private og kommunale virksomheder.

Julie skriver løbende artikler om mad, træning og livskvalitet til Ekstra Bladet, Lime og avisen.dk. Julie står desuden bag flere opskrifts-ebøger og et online træningskursus.

 

julie_retboll_eriksson_mur4

Få mere energi NU

.

Få en e-bog gratis: “Få mere energi NU!”

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag din e-bog helt gratis.

Og bare rolig, dine oplysninger vil ikke blive givet, solgt eller byttet til tredjepart. Du kan afmelde nyhedsbrevet på et hvilket som helst tidspunkt.