Muligheder fremfor begrænsninger

Når man er på farten, uanset om det er i USA eller i Danmark, så kan det nogle gange være en udfordring at finde sund mad.

Det du altid kan gøre,  er at se på de muligheder der er, og vælge det bedste alternativ.

Og som du måske har hørt før, så vil din hjerne se det, du fokuserer på.

Hvis jeg siger du ikke må tænke på en blå elefant, så er det netop det du tænker på.

Hvis du lige er blevet gravid, så ser du gravide kvinder alle vegne.

Det din hjerne og dine tanker er fyldt af, vil afspejle sig i hvordan du ser ting omkring dig.

Det samme gælder sundhed!

Du vil se mange flere muligheder, hvis det også er det din hjerne er indstillet på.

Hvis du har fulgt med på bloggen og min facebookside, så er du ikke i tvivl om, at jeg elsker grønstsagsjuice. Vil du have gratis opskrifter, så finder du dem her.

Sund juice med grøntsager

Jeg elsker det fordi, det er en fantastisk kilde til masser af vitaminer og mineraler. Når du drikker et stort glas, primært lavet på grønstager, får du en kæmpe mængde grøntsager, som de færreste kan tygge sig igennem.

Derfor er min hjerne også indstillet på at se efter juicebarer – også på turen til USA. I Palmsprings opdager vi en lille lokal juicebar, hvor vi både kan sammensætte vores egen juice, eller vælge en af deres sammensatte juice.

Selvom det kan være en udfordring at finde det sunde, så hjælper en omgang juice på det, det giver en fantastisk følelse, og det føles som om du giver kroppen et sundhedsboost.

Så når muligheden er der, så er det bare om at gå ombord i juicebaren og vælge nogle af de juice med flest grøntsager i, så sikrer du dig et minimum at vitaminer og mineraler.

Heldigvis kommer der også flere og flere caféer og juicebarer i København, hvor du netop har muligheden for at vælge gode juice med grøntsager.

Hvis du undrer dig over, hvorfor jeg hele tiden henviser til, at det skal være grøntsagsjuice, så kan du læse her hvorfor.

Har du spørgsmål eller brug for gode råd til selv at lave juice, så stil dit spørgsmål herunder – jeg vil meget gerne hjælpe dig 🙂 

Skriv en kommentar