Hold dig i form – også når du er på farten

Dag 2 har ramt os, og vi befinder os i Las Vegas – mulighedernes by, er du til larm, glitter og spas, så er du kommet til det rette sted.

Meget kan man sige om Las Vegas, men det er en by der er all in – temaet er gennemført. Larmende casinoer, nøgne damer og masser af muligheder for at spise usundt, meeeeen igen handler det om at se mulighederne.

Las Vegas er kendt for deres store 5 stjernede hoteller, og ja de lever bestemt op til deres vilde rygte.

Fordelen ved at det er så luksuriøst og stort er, at der selvfølgelig er er et kæmpe fitness center hotellet.

Du kan altså hoppe direkte i træningstøjet om morgenen, starte dagen med træning og så stadig have hele dagen foran dig med masser af vilde oplevelser.

thomas-dybro-og-traening

Sååå det gjorde vi, hoppede i træningstøjet og startede dagen svendende, men med fantastisk energi – for træning giver bare mere energi.

Det er måske ikke altid der er et fitness center indenfor rækkevidde, men når der er: så udnyt det!
Bare rolig jeg kommer med flere fifs til hvordan du holder dig aktiv, når der ikke er et fitness center, for det møder vi også senere på rejsen.

Uanset om du er hjemme eller ude og rejse, så er træning en fantastisk måde at starte dagen på. Når du starter dagen med træning, så er der ingen af dagens uforudsete gøremål der kommer i vejen.

Vi var så heldige, at hotellet havde et stort luksus fitness center med masser af muligheder, så jeg fik mulighed for at øve mine pull ups.

Uanset niveau, så kan du træne det der passer til dig, du kan gå på løbebånd, trappemaskine, bruge store eller små håndvægte, maskiner, eller det der passer til dit niveau.

Det har taget mig lang tid at lære at lave pull ups, men det er den fedeste følelse, når det lykkedes, og når man kan mærke fremgang. Så måske du også skal have et mål med din træning, så du kan mærke og se fremgangen.

Vil du vide hvad en pull up er, så kan du se det på videoen her.

Har du et spørgsmål til træning, træningsvaner eller de udfordringer du møder for at holde fast i din træning, så stil det herunder, så svarer jeg.

Skriv en kommentar