3. august 2015

E-bog: Få mere energi NU!

Gratis nyhedsbrev

Sundheds- og livsstilsekspert Julie Retbøll Erikssons nyhedsbrev udkommer til dig, som ønsker at slutte fred med din krop og de overflødige kilo. Du får spændende og lærerige artikler, som gør det nemmere at have en livsstil med sundhed, træning og livskvalitet. Du får desuden Julies hemmeligheder til at bevare motivationen, tips og konkrete redskaber, alt sammen hjælper dig med at få styringen tilbage i dit liv, så du får mere energi, kan opnå dit ønskede vægttab og få oprigtig glæde tilbage i dit liv.

Du får min ebog: Få mere energi NU! Helt gratis!

Vi bliver konstant bombarderet med forskellige sundhedstiltag, og det kan være vanskeligt at finde ud af, hvad der egentlig er sandt; og alt for nemt bliver det uoverskueligt overhovedet at starte.

Det vil jeg hjælpe dig med; derfor har jeg lavet denne ebog. Du bliver klogere på hvad sundhed egentlig er, du får konkrete guides til at starte med det samme, og så får du opskrifter der kan kickstarte din morgen.

Husk på, det er de små skridt, der gør den store forskel. Det virker meget mere overskueligt for hjernen at ændre én ting ad gangen.

.

Få en e-bog gratis: “Få mere energi NU!”

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag din e-bog helt gratis.

Og bare rolig, dine oplysninger vil ikke blive givet, solgt eller byttet til tredjepart. Du kan afmelde nyhedsbrevet på et hvilket som helst tidspunkt.

2 tanker om “E-bog: Få mere energi NU!

 • Er interesseret i lidt mere viden om dit kursus for sukkerafhængighed.
  Er det de 3 uger der koster 299?
  Mvh
  Hanne

  • Hej Hanne
   Tak for dit spørgsmål.
   Ja, det er de 3 ugers mailskursus som koster 299 kr. Du kan læse meget mere om kurset her
   Lad mig endelig vide, hvis du har flere spørgsmål 🙂
   Glade hilsner Julie

Skriv en kommentar