Velkommen til Glad Livsstil og Julie Retbøll Eriksson

Vil du i kontakt med mig? Så kan du gøre følgende:

Hvorfor Glad Livsstil?

Glad Livsstil udsprang af mit personlige mål om at ændre en hverdag, hvor alt var okay, fint og tilfredsstillende – til at have det fantastisk hver dag!

Glad Livsstil er blevet mit ”Carpe Diem” – jeg er færdig med at udskyde mine mål og konstant opsætte undskyldninger for mig selv – og jeg har nu fået så meget energi, at jeg gerne vil dele min energi og erfaring med dig.

Glad Livsstil er et boost af energi igennem sund kost, træning, rådgivning og motivation, så du kan ændre okay til FANTASTISK! Glad Livsstil ændrer okay til FANTASTISK igennem sund kost, træning, rådgivning og motivation – først og fremmest til glæde for dig selv, men også din familie, venner, og arbejdsplads.

Du er næppe i tvivl om, at broccoli og gulerødder er sundere for dig end pizza og cola. Ligesom vi hurtigt kan blive helt enige om, at det bliver temmelig kedeligt at leve af gulerødder og broccoli.

Glad Livsstil gør op med ”broccoli eller pizza”, urealistiske kurer og uudholdelige træningsprogrammer. Glad Livsstil er nemlig lang mere end kedelige grønsager og motionscentre – det er Glad Livsstil!

Find mig på facebook

Find mig på instagram @gladlivsstil

Ring til mig på +45 28356513

Send mig en e-mail på julie@gladlivsstil.dk

Book et foredrag med Julie Retbøll Eriksson
Læs mere her

Læs mere om Julies Ebøger, kurser mm.
Læs mere her

Kontakt mig:


Gratis E-bog:

Julie Retbøll Eriksson, julie@gladlivsstil.dk, +45 28 35 65 13 , cvr nr 34845573