30. december 2015

Aldrig mere sukkertrang – slip den nu og for altid!

Et emailkursus, der på 21 dage hjælper og støtter dig der føler du er styret af din sukkertrang, og som har
et stort ønske om at slippe den og de dårlige vaner, og i stedet finde balancen
i dit sukkerindtag og skabe nye sunde vaner.

Igennem en spørgeskemaundersøgelse med mere end 200 besvarelser, har sundheds- og livsstilsekspert
Julie Retbøll fået et indblik kvinders forhold til sukker. Der er rigtig mange kvinder blevet et dagligt drug og som mange giver udtryk for er et stort problem for deres sundhed og vægt. Julie har derfor samlet alt det du skal vide, for at slippe din sukkertrang og i stedet tage styringen tilbage, finde balancen og holde fast i nye sunde vaner.

Føler du, at sukker har styringen over dig?Få Julies kursus om sukkertrang

Spiser du sukker hver dag, men ville du ønske du kunne lade vær?

Mangler du redskaber til at slippe din trang?

Virker det uoverskueligt at komme igennem dagen uden et sukkerkick?

Spiser du sukker for at holde energien oppe?

Tænker du ofte, at fra i morgen er det slut med sukker, men ender med at spise sukker alligevel?

Føler du dig fastlåst i dine sukkervaner?

Giver dit sukkerindtag dig dårlig samvittighed?

Hvert år indtager en dansker i gennemsnit 35 kg sukker. 35 kilo!! Flere og flere danskere oplever, at være styret af deres trang til sukker – hver dag. Sukkertrang er blevet et kæmpe problem og er skyld i både overvægtsproblemer og livsstilssygdomme.

De fleste ved godt, at sukker ikke er sundt, men det er de færreste, der bare kan slippe sukkeret, blot fordi det er usundt for kroppen.

Det påvirker både dit humør, energi og din sundhed i en negativ retning, men samfundet og indgroede vaner gør det svært at slippe ud af sukkertrangen. Du bliver hver dag konfronteret med sukker, og derfor skal du have konkrete øvelser, tips og støtte for at slippe sukkertrangen nu og for altid.

Aldrig mere sukkertrang – slip den nu og for altid er et emailkursus, som hver dag giver dig konkrete tips og øvelser til at slippe din sukkertrang nu og for altid. Julie hjælper dig desuden med at finde balancen i din livsstil, så der stadig er plads til sukker, men du lærer at tage styringen tilbage. Du får redskaber til at komme gennem sukkertrangen, når den bider sig fast og næsten ikke vil slippe igen, og så får du nye gode sunde vaner som erstatning for dine sukkervaner.

Du får helt konkrete redskaber og øvelser, som du nemt kan bruge i din hverdag. Du får redskaber, som gør det muligt at slippe din sukkertrang, redskaber der vil hjælpe dig af med trangen og samtidig give dig nye sundere alternativer. Julie holder dig i hånden hele vejen, og viser dig trin for trin hvordan du bliver fri for din sukkertrang nu og for altid.

”Aldrig mere sukkertrang – slip den nu og for altid” indeholder:  

 • 21 mails fordelt over 3 uger, hvor Julie hver dag holder dig i hånden
 • Fakta om sukker og sukkertrang
 • Konkrete øvelser, som skal hjælpe dig på vej mod dit mål
 • Redskaber til at komme igennem de sværeste udfordringer
 • Alternativer til dit sukkerrush
 • Viden om hvor sukker findes og varedeklarationer

* Alle mails er korte og konkrete, så du hurtigt kan komme videre med dagens gøremål og øvelserne.

Og du får også:

Når du har været igennem de 21 mails, så får du Julies ebog ”Desserter der booster din hverdag” – helt gratis, en ebog fyldt med sunde desserter og snacks helt uden sukker, men med mere sundhed og mæthed.

Hvordan foregår det i praksis?

Emailkurset foregår sådan, at du hver morgen kl. 7 modtager dagens mail med viden, tips, redskaber og øvelse. Så kan du gennem dagen afprøve de tips du har fået, og du kan lave øvelsen. Du planlægger selvom hvornår det passer dig bedst at læse mailen og lave øvelserne, men husk at gøre det i løbet af dagen. Næste dag modtager du en ny mail, med mere info og øvelser. Så du på 21 dage bliver top tunet til at slippe din sukkertrang og i stedet for en livsstil med balance.
Emailkursus betyder, at det er fuldstændig anonymt for dig, og at du kan lave øvelser og læse mails når det passer dig.

Hvad er fordelen ved, at det er et emailkursus?Få hjælp til at blive sukkerfri

 • Du kan sidde hjemme i sofaen, og du slipper for at skulle ud af huset
 • Det er betydeligt billigere end at arbejde face to face med en ekspert
 • Du kan igen og igen gå tilbage og læse de modtagne mails, genbruge og repetere viden og øvelser
 • Du kan læse mailen og lave øvelserne den tid på dagen det passer dig bedst

Sådan foregår det trin for trin, når du har tilmeldt dig:
Når du tilmelder dig kurset, så får du med det samme den første mail, og du kan starte med det samme. Derefter vil du hver morgen i de efterfølgende 20 dage modtage en mail med dagens fokus. Du vælger selv om du vil læse mailen om morgenen eller om der er et andet tidspunkt der passer dig bedre. Efter de 21 dage, så modtager du helt gratis Julies ebog: ”Desserter der booster din hverdag”.

Kan det her emailkursus hjælpe mig?
Ja det kan det. Hvis du vil have hjælp til at slippe din sukkertrang og tage styringen tilbage for altid ved konkrete redskaber og øvelser, som du kan bruge allerede i dag. Og hvis du gerne vil gøre en indsats selv, så er det her emailkursus noget for dig.

Emailkurset er ideelt for dig, der:

 • Føler du har prøvet ALT, uden det er lykkedes
 • Ofte oplever træthed og bruger sukker som energikick i løbet af dagen
 • Har svært ved slippe de dårlige vaner

Og det er ideelt for dig, der:

 • Føler du allerede er ved at bryde nogle vaner, men mangler nogle alternativer, når trangen virkelig tager fat
 • KUN har sukkertrang om eftermiddagen
 • Generelt ønsker at spise mindre sukker til hverdag
 • Har svært ved at modstå sukker, når det bliver sat foran din næse

”Aldrig mere sukkertrang – slip den nu og for altid” er ikke for alle
Emailkurset er for dig der virkelig ønsker at slippe din sukkertrang og få nogle brugbare værktøjer, som hjælper dig med at bryde de dårlige sukkervaner.

 • Dig, der forventer du kan læne dig tilbage i sofaen og med et trylleslag slippe din sukkertrang, uden at gøre noget aktivt for at komme i mål
 • Dig, der tænker du kan lave de øvelser der giver mening for dig og stadig komme i mål, men springe de øvelser over som ikke passer dig
 • Dig, der aldrig oplever at have ustyrlig meget lyst til sukker

Julie har lavet kurset fordi hun gennem kontakt med rigtig mange kvinder, er blevet opmærksom på, at lige præcis forholdet til sukker står i vejen for rigtig manges mål om en sund og energifyldt krop. Julie har selv oplevet at gennemsøge køkkenskabe for sukker, for at få et sukkerrush og har derfor udarbejdet helt konkrete øvelser, som hjælper dig væk fra de klassiske sukkerfælder.

Hvad koster ”Aldrig mere sukkertrang – slip den nu og for altid” kurset?

Prisen for emailkurset er 499,- og til sidst i kurset modtager du gratis Julies ebog: ”Desserter der booster din hverdag”

 

Ja tak – jeg vil gerne starte på kurset nu!
 

Sukkerfri

 

Jeg glæder mig til at hjælpe dig med at finde balancen mellem broccoli og kage.

Det siger tidligere deltagere om kurset:

Sofie: Jeg har efterfølgende tabt omkring 9 kg ved at det ikke styre mit liv længere, men mig der styrer sukkeret. Jeg lever ikke sukkerfrit, men Julies kursus hjalp mig med at finde en balance i mit indtag. 

Susan: Det var skønt med en daglig reminder, det gjorde det meget nemmere at overholde. Det var overhovedet ikke særlig svært at overholde med de konkrete tips hver dag! Da jeg startede ville jeg hverken skuffe mig selv eller dig, så jeg blev stædig. Og i og med at jeg fik en mail hver dag, så blev jeg mindet om dagligt hvorfor jeg gjorde det. 

Camilla: Jeg føler mit forhold til sukker er blevet meget mere naturligt. Jeg er ikke helt afholden, men jeg holder indtaget til særlige lejligheder. 

Trine: Efter ca. efter en uge mærkede jeg den store forskel i mit forhold til sukker, jeg havde ikke længere den samme trang hver dag.

Karen: Jeg oplevede de daglige mails, som en stor inspiration til at holde fast, de var formuleret som om jeg havde en partner in crime og ikke var alene om det – det var en stor hjælp.

Susanne: Jeg var slet ikke sikker på at det ville lykkedes, jeg har i mange år kæmpet med min sukkertrang, men Julies email kursus var faktisk nemmere end jeg troede – alle fælder blev afdækket.

Louise: Jeg fik en en langsom ”åbenbaring” om, at jeg faktisk kan holde kontrollen på min banehalvdel, og sige til mig selv, at det er hjernen der spiller mig et puds og at trangen forsvinder igen.

Silje: Jeg har følelsen af, at kunne styre min trang til usundhed generelt, og at fokus på kost er blevet en naturlig tanke – og selvfølgelig også at jeg er begyndt at tabe mig helt uden at gøre noget for det (altså udover at tage styringen).

Glade hilsner Julie

Julie hjælper dig med at slippe din sukkertrang

Skriv et spørgsmål herunder, så du kan blive klogere på om kurset kan hjælpe DIG!